Pzrts - Cmrts 09:00 - 20:30
Başakşehir - İstanbul
+90 533 599 27 43

Gülüş Tasarımı – Gülüş Estetiği

Gülüş Tasarımı – Gülüş Estetiği

Gülüş tasarımı / gülüş estetiği sosyal medya güzellik algısını şekillendirmeye başladığından beri oldukça popüler hale geldi. Gülümsemeniz başka insanların sizin hakkınızdaki düşüncelerini etkileyebilir. Sıcakkanlı bir gülüş istemek sizin en doğal hakkınız. İçten bir gülümseme ile estetiğin oluşturduğu görüntü sizi tatmin edebilir. Oluşan güzellik algısı birlikte talep artmakta ve tıp bilimi bu alanda gelişme göstermektedir. Günümüzde diş hekimleri ağız yapınızı ve yüz şeklinizi bilgisayar ortamına taşıyarak size özel bir gülüş tasarlamaktadır. Bazen ufak dokunuşlarla bambaşka bir gülümsemeye sahip olabilirsiniz. Bu işlemlerin uzun sürdüğünü veya çok pahalı olduğunu düşünebilirsiniz ama sandığınız kadar size engel olan bir durum ile karşılaşmayacaksınızdır.

Gülüş Tasarımı / Gülüş Estetiği

Gülüş tasarım / gülüş estetiği avantajları birçok bireyin bu işlemi yaptırmaya teşvik etmektedir. Bu avantajlardan en önemlisi dış görünüşünüze sandığınızdan fazla etki etmesidir. Kendinizden emin bir gülümseme ile özgüvenli bir duruş sergileyebilirsiniz. Bu durum iş hayatınızda toplantılara girdiğiniz zaman sunum yeteneğiniz ile büyüleme fırsatı oluşturacaktır. Özgeçmişinizi hazırlarken özgüvenli bir gülümseme ile yeni iş fırsatları yakalayabilirsiniz. Sosyal ortamlarda gülümsemenizi saklıyorsanız bu yöntemi düşünmeniz sizin için faydalı olacaktır. Bu işlem sonrası elleriniz ile gülüşünüzü maskelemenize artık gerek olmayacaktır. Reklamlardaki gibi bir gülümsemeye sahip olmak sizin de hakkınız. Eğer bu konuda uygulamanın acı verici olduğunu düşünüp endişe duyuyorsanız bu konuda içinizi rahatlatabilirsiniz çünkü sandığınız gibi acı verici bir işlem değildir.

Gülüş Tasarımı / Gülüş Estetiği

Gülüşünüzü yeniden tasarlamak için diş hekiminize başvurabilirsiniz. Gülüş tasarımı / gülüş estetiği sonrası uygulamanız ve dikkat emeniz gereken birtakım kurallar olacaktır. Öncelikle uygulama sonrasında ağız hijyeninize dikkat etmelisiniz. Yediklerinizi ve içtiklerinizi kontrol etmelisiniz. Sigara gibi zararlı maddeler ağız hijyenini olumsuz etkilemektedir. Bundan dolayı bu tarz maddelerden uzak durmalısınız. Günlük rutin olarak fırçaladığınız dişlerinizi uygulama sonrası fırçalamayı ihmal etmeyiniz. Operasyonun iyi bir diş hekiminin yapması kadar operasyon sonrasındaki bakımda o kadar önem arz etmektedir. Uygulama sonrası bu önlemleri aldıktan sonra ve diş hekiminizin tavsiyelerine uyduktan sonra kalıcı ve estetik gülüşünüze kavuşmuş olacaksınız.

Gülüş Tasarımı / Gülüş Estetiği

Gülüş tasarımı / gülüş estetiği yapılacak olan işlemlerin sayısına göre farklılık gösterebilir ama genel olarak toplam üç seans sonra hayal ettiğiniz gülüşe kavuşabilirsiniz. Ortodonti, protez ve diş eti işlemlerinden bazen biri yeterli olabilecekken bazı durumlarda hepsi kullanılabilmektedir. Gülümsemenizi değiştirmek bazı durumlarda söz konusu olduğunda seans süresi uzayabilir. Örneğin dişlerinizin dizilimi düzgün değilse öncelikle bir diş teli taktırmalısınız. Diş renginiz sarı değilse diş beyazlatma işlemini uygulatmalısınız. Güzel bir gülümseme için dişleriniz ve ağız yapınız oldukça önemlidir. Ayrıca çene yapınız da etkenlerden biridir. Bazı bireylerin çeneleri normalden daha önde veya geride olabilmektedir. Bu tarz durumlarda çene cerrahisi ile çenenizin yapısını düzeltebilirsiniz.

Gülüş Tasarımı / Gülüş Estetiği

Gülüş tasarımı / gülüş estetiği için yüz yapınız, çene yapınız, burnununuz konumu, dudak şekliniz, gözlerinizin konumu, yüz hatlarınız gibi etkenlerin yanında diş yapınız da önem arz etmektedir. Anlayacağınız üzere bu işlem için her açıdan diş hekimi kontörlünden geçmeniz gerekmektedir. Dijital ortama aktarılan ayrıntılı profiliniz sayesinde gülümsemenizi kusursuzlaştırabilirsiniz. Günümüzde teknolojinin gelişmesi birlikte her alanda hayatımız kolaylaşmaktadır. Teknolojinin bu alandaki yardımı birçok bireyin hayali olan gülücüklere ulaşmasına olanak sağlamaktadır. İçten gülümsemenizi ellerinizin arkasına saklamaktan bıktıysanız ve sosyal ortamlarda çekinmeden, utanmadan, rahatça gülmek istiyorsanız diş hekiminizden hemen randevu alabilirsiniz. Fotoğraflarda gülümsemeden poz vermek zorunda kalmak sizi sinirli, ciddi biri gibi gösterebilir. Sıkça bu yorumları duyuyor olabilirsiniz. Bu durumdan sıkıldıysanız çözümü sizin için o kadar zor olmayacaktır.

Gülüş Tasarımı / Gülüş Estetiği

Gülüşünüzü yeniden tasarlamanın avantajından bahsettikten sonra fiyatını merak ediyor olabilirsiniz. Gülüş tasarımı / gülüş estetiği ücreti oldukça geniş bir aralığa sahiptir. Genel olarak en düşük fiyat 1.000 TL olarak belirlenebilirken en yüksek fiyat 30.000 TL olabilir. Her bireyin farklı yapıya sahip olması farklı ihtiyaçların olmasını sağlamaktadır. Oluşan bu farklılıklardan dolayı fiyat aralığı değişmektedir. Bunun yanı sıra kullanılan malzemenin kalitesi ve diş hekiminin tecrübesi fiyatın artmasına neden olabilir. Fakat yapılan uygulamadan memnun kalacağınızdan emin olabilirsiniz. Gülüşünüzü tasarlatmanın kalıcı olduğunu unutmayın. Bu konuda daha fazla bilgi almak istiyorsanız bizi arayabilir veya kliniğimize gelebilirsiniz.